"Παιδεία ευτυχούσι μεν εστί κόσμος, ατυχούσι δε καταφύγιον." ________________________________ Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας
9ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23/09 ΕΩΣ 27/09 - Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ - ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...! - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΨΑΧΤΗΡΙ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

"Ιανουάριος 2013: Δραστηριότητες Σκάκι"


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΣΚΑΚΙ



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
Α.Π. /13

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια δράσης του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου θα λειτουργήσει εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών, σε αίθουσα του Σχολείου μας, από τον μήνα Φεβρουάριο θεματικό τμήμα με δραστηριότητα το ‘’ΣΚΑΚΙ’’.

Το προαναφερόμενο τμήμα δημιουργείτε ύστερα από αίτημα του συλλόγου μας και σε συνεργασία με το τμήμα Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου το οποίο έχει και την ευθύνη του δάσκαλού.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι το εκπαιδευτικό τμήμα Σκακιού θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή σε τμήμα των δέκα (10) παιδιών από 19:30 έως 20:30 και σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις δέκα (10) θα λειτουργήσει και δεύτερο τμήμα σε συνέχεια του προηγούμενου από 20:30 έως 21:30.

Το κόστος συμμετοχής που έχει ορισθεί από το τμήμα Τέχνης & πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου ανέρχεται σε είκοσι (20) € για την εγγραφή κάθε παιδιού και δέκα (10) € η μηνιαία συνδρομή.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να συμμετέχουν στην παραπάνω δραστηριότητα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος.

Με εκτίμηση


O   Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

ΔΑΡΑΣ Δημήτριος                                    ΝΟΥΛΙΑ Μαρία




Αίτηση Ενδιαφέροντος

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος…………….………………………………………………………..γονέας του μαθητή/μαθήτριας ………………………………………………………του…………………Τμήματος δηλώνω ότι επιθυμώ το παιδί μου να συμμετέχει στο τμήμα ΣΚΑΚΙ που θα λειτουργεί

κάθε Παρασκευή σε αίθουσα του 9ου Δ. Σχολείου και ώρες από 19:30 έως 20:30 ή 20:30 έως 21:30 αντίστοιχα και αποδέχομαι το κόστος εγγραφής και μηνιαίας συνδρομής.

Ø Σημ: Στο πρώτο τμήμα θα προτιμηθούν μαθητές των μικρότερων τάξεων.

Ø Παρακαλούνται οι γονείς που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να επιστρέψουν την αίτηση ενδιαφέροντος συμπληρωμένη στο σχολείο μαζί με όλο το σώμα του εγγράφου έως την 11-1-2013 στην/στον εκπαιδευτικό της τάξης, την οποία παρακολουθεί ο ενδιαφερόμενος μαθητής.

Ø Αριθμός τ/φ επικοινωνίας γονέα:…………………………………………………………………………………..

Ο

Γονέας ή Κηδεμόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ κάντε το σχόλιο σας επώνυμα, με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό προς τους υπόλοιπους που συμμετέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ SITE ΑΠΟ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE

b

s

Free counters!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ

Total since 20 Mar 2013